¡Viva Orhan Yılmazkaya! ¡Viva la Revolucion!

Orhan Yılmazkaya’nın Kahramanca Direnişini Selamlıyoruz!


Kıtasal Bolivar Koordinasyonu olarak, Latin Amerika’dan oldukça uzakta olan Türkiye’de devrimci mücadelesini son nefesine kadar sürdürerek gelecek kuşaklara örnek olan Devrimci Karargah örgütü komutanı Orhan Yılmazkaya’nın kahramanca direnişini selamlıyoruz. 

Bizler, Latin Amerika’lı devrimcilerin kıtasal çaptaki örgütlülüğü CCB olarak, Orhan Yılmazkaya şahsında devrimci direnişin yükseltilişini en içten devrimci duygularımızla sahipleniyoruz. 

Devrimci dayanışmayı Kürt devrimcilerle yükseltmeyi başarmasının yanısıra Che Guevera gibi Latin Amerikalı büyük devrimcileri örnek alarak kıtamızdaki devrimci mücadelelere ilgisini vurgulayan Orhan Yılmazkaya’nın örnek devrimciliğini selamlıyoruz. 
27 Nisan 2009 tarihinde yüzlerce eğitimli polis karşısında saatlerce direnen kahraman direnişçi Orhan Yılmazkaya’nın anısı dünya haklarının bilincine kazınacaktır. Türkiye halklarına ve Devrimci Karargah örgütüne başsağlığı dileriz. 

Devrim Şehitleri Ölümsüzdür! 

CCB (Coordinadora Continental Bolivariana) 
CARACAS, 01.05.2009 

Saludamos la Resistencia heroica de Orhan Yilmazkaya

La Coordinadora Continental Bolivariana, en transito al Movimiento Continental Bolivariano (MBC), saludamos la resistencia heroica del comandante de la organización Cuartel Revolucionario (Devrimci Karargah), Orhan Yilmazkaya que luchaba hasta su ultima aspiración en la Turquía que esta muy lejos de la Latín America.    
Nosotros, la organización de la coordinación de los revolucionarios de America Latina como CCB, nos apropiamos la lucha de Orhan Yilmazkaya con nuestros íntimos sentimientos. 

Además de su solidaridad  con los revolucionarios kurdos, saludamos a Orhan Yilmazkaya que le reconocía a Che como un gran revolucionario de America Latina y tenia interés en la lucha en America Latina. 

El 27 de Abril 2009 el resistió contra los centeneros de los policías especiales por horas. Esta resistencia heroica tendrá su lugar en la memoria de los pueblos. Desde aquí enviamos a la organización Devrimci Karargah y a los pueblos de Turquía nuestras condolencias revolucionarias. 

¡Vivan los Mártires Revolucionarios!                 
La Coordinadora Continental Bolivariana, en transito al Movimiento Continental Bolivariano (MCB) 
CARACAS,

01.05.2009

Önceki İçerikHPG Ana Karargah Komutanlığına
Sonraki İçerikORHAN YOLDAŞ / DAĞLARDAN YILDIZLARA